Οι πρωτεΐνες  κρέατος στα τρόφιμα είναι η νούμερο 1 αιτία δυσανεξίας. Η Βρετανική Κτηνιατρική Ένωση στηρίζει απόλυτα την πρωτεΐνη από έντομα για καταναλωτές που αναζητούν μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για τα κατοικίδια ζώα τους ή σαν μέρος μιας νέας πρωτεϊνικής υποαλλεργικής διατροφής.

Για σκύλους και γάτες με ευαίσθητο στομάχι και πεπτικά προβλήματα, οι νύμφες μας ειναι πιο εύπεπτες απο το κοτόπουλο!

  Δοκιμάσαμε 29 διαφορετικές συνταγές μέχρι κάθε σκύλος να γλύφει το πιάτο του! Δείτε το video γευστικής δοκιμής με τα μάτια σας
Οι νύμφες μας είναι από τους βασικούς κομποστοποιητές της φύσης. Βοηθούν τους ανθρώπους επεξεργάζοντας τα υπολείματα τροφίμων. Μετά το τέλος αυτής της διεργασίας, έχει δημιουργηθεί ενα φυσικό κομπόστ που μας βοηθάει να καλλιεργήσουμε περισσότερα τρόφιμα!

Το διάγραμμα δείχνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της παραδοσιακής παραγωγής κρέατος, περιλαμβανομένων των τεραστίων ποσοτήτων σόγιας και σιτηρών που ταίζονται τα ζώα. Η συνταγή από έντομα της Yora επιτρέπει στην τροφή μας να είναι μια ηθική τροφή που παράγει τις χαμηλότερες C02 εκπομπές στον κόσμο.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 10 Kg ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ

Οι νύμφες μας (γνωστές και ως Hermetia Illucens) είναι τόσο θρεπτικές όσο τα κοτόπουλα ελεύθερας βοσκής ή τα ψάρια που ψαρεύονται στη θάλασσα, απλά σε άλλη συσκευασία!

Έχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ενας σκύλος. Το μόνο που δεν έχουν, είναι οι επιπτώσεις στον πλανήτη μας!

Ως καταναλωτές, όποτε τρώμε κρέας ή ψάρι, πάντα πρέπει να βεβαιωνόμαστε ότι είναι ελευθέρας βοσκής ή προέρχεται από φάρμες ηθικής εκτροφής. Με τις περισσότερες τροφές για κατοικίδια  δεν έχετε αυτήν την επιλογή, συνήθως χρηματοδοτείτε υπερβολικά επεξεργασμένα υποπροϊόντα κρέατος που είναι αποτέλεσμα εντατικής εκτροφής.

Το 80% των αντιβιοτικών παγκοσμίως  χρησιμοποιούνται στη κτηνοτροφία. Αυτό είναι συχνά απαραίτητο όταν τα ζώα εκτροφής διατηρούνται σε συνθήκες εγκλείσμου για να αποφευχθεί η εξάπλωση κάποιας  νόσου. Η εκτροφή εντόμων είναι πολύ πιο καθαρή και φιλική, οπότε δεν υπάρχουν φάρμακα  στα έντομα μας!